Yeni Yıl

21 Eylül 2008 Pazar

Malzemeler: 10 kişilik
l kg. haşlanmış kuzu veya tavuk eti
10 bardak su
2 su bard. haşlanmış nohut
2 su bard. pişmiş döğme
2 yemek kaşığı biber ve domates salçası
l kuru soğan
tereyağı
tuz karabiber pul biber, kıyılmış maydonoz

Yapılışı:
Tereyağında ince kıyılmış soğanlar kavrulur, salçası konur biraz da onunla kavrulur.Sırasıyla haşlanan et, nohut ve döğme ilave edilir.Sıcak suyu tuzu biberi de konduktan sonra 30 dakika kadar pişirilir.Servis yaparken kıyılmış maydonoz serpilir.

0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Google+ Followers

Yukarı