27 Aralık 2008 Cumartesi
- 27 Aralık 2008 Cumartesi
- 11 - Salatalar
- Yorum yazın
Malzemeler:
2 adet kereviz
2 adet havuç
ince kıyılmış maydonoz
limon suyu
zeytinyağı
tuz
Yapılışı:
Kerevizler soyulup, küp küp doğranır, kararmamaları için limonlu suya konulur.
Havuçlar temizlenip yine küp küp doğranır.Yayvan bir tencereye önce havuçlar sonra da kerevizler konur.Zeytinyağı ve çok az sıcak su ilave edilerek yumuşayana kadar pişirilir.Üzerine tuz atılır.Servis tabağına suyu süzülerek alınır.Limon suyu ve zeytinyağı dökülür, maydonozla da süslendikten sonra servis yapılır.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder