Yeni Yıl

27 Aralık 2008 Cumartesi

















Malzemeler:
2 adet kereviz
2 adet havuç
ince kıyılmış maydonoz
limon suyu
zeytinyağı
tuz

Yapılışı:
Kerevizler soyulup, küp küp doğranır, kararmamaları için limonlu suya konulur.
Havuçlar temizlenip yine küp küp doğranır.Yayvan bir tencereye önce havuçlar sonra da kerevizler konur.Zeytinyağı ve çok az sıcak su ilave edilerek yumuşayana kadar pişirilir.Üzerine tuz atılır.Servis tabağına suyu süzülerek alınır.Limon suyu ve zeytinyağı dökülür, maydonozla da süslendikten sonra servis yapılır.
Afiyet olsun...

0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Google+ Followers

Yukarı