15 Mart 2009 Pazar
- 15 Mart 2009 Pazar
- 01 - Çorbalar
- Yorum yazın
Malzemeler:
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet havuç rendesi
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
1 adet domates rendesi
1 yemek kaşığı salça
sıvı yağ
5 su bardağı sıcak su
tuz, karabiber
Yapılışı:
Bir tencereye 1-2 kaşık yağ koyun ve domates rendesi ile salçayı kavurun.Sonra ince doğranmış biberleri ve rendelenmiş havuçları ekleyip biraz kavurun.En son şehriyeleri de ekleyin ve sıcak suyu ekleyip pişmeye bırakın.Şehriyeler yumuşayınca pişmiş demektir.Tuz ve karabiber de ekleyerek servis yapın.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder