Yeni Yıl

15 Mart 2009 Pazar

















Malzemeler:

1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet havuç rendesi
1 adet kırmızı biber
2 adet yeşil biber
1 adet domates rendesi
1 yemek kaşığı salça
sıvı yağ
5 su bardağı sıcak su
tuz, karabiber

Yapılışı:
Bir tencereye 1-2 kaşık yağ koyun ve domates rendesi ile salçayı kavurun.Sonra ince doğranmış biberleri ve rendelenmiş havuçları ekleyip biraz kavurun.En son şehriyeleri de ekleyin ve sıcak suyu ekleyip pişmeye bırakın.Şehriyeler yumuşayınca pişmiş demektir.Tuz ve karabiber de ekleyerek servis yapın.
Afiyet olsun...

0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Google+ Followers

Yukarı