Yeni Yıl

26 Ekim 2009 Pazartesi




Malzemeler

2 adet tavuk göğüs eti
2 adet kornişon turşu
1 adet havuç
Yarım demet dere otu
Yarım demet maydonoz
2-3 yaprak göbek marul
Yarım limonun suyu
1 kafve fincanı zeytin yağı
2 diş sarmısak
1  çb. mayonez
1 çb. yoğurt
2 yk. sirke
Eklemek istediğiniz baharatlar

Yapılışı:,
Tavuklar, tane karabiber ile haşlanıp didilir.
Limon,zeytin yağı,sirke, sarmısak ve baharatları karıştırarak sos hazırlanır.
Yoğurt ve mayonez başka bir kapta karıştırılır.
Havuçlar rendelenir. Kornişon turşuları küçük küçük doğranır. Tüm malzemeler karıştırılıp servis yapılr. Afiyet olsun

2 yorum:

ஐ : ) STİL DİREKTÖRÜ ( : ஐ dedi ki...

Çok severim ben sadece havuç, mayonez, yoğurtla yapıyorum canım bu da öneri olabilir cidden

Anne ve kızları dedi ki...

Sevgili stil direktörü senin önerini de deniyoruz ,gerçekten çok güzel ve sağlıklı (2 ölçü yoğurt,1 ölçü mayonez )bir salata. Ben çok sık yapıp öyle yemeği olarak işyerime getiririm.. Sevgiler canım.

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Google+ Followers

Yukarı