Yeni Yıl

23 Şubat 2009 Pazartesi

















Malzemeler:

4 adet havuç
1 kase katı yoğurt(suyu iyice süzülmüş)
2 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz
bir tutam maydonoz

Yapılışı:
Havuçların kabukları sıyırılır ve rendenin iri tarafıyla rendelenir.Tavaya sıvı yağ konur ve rendelenmiş havuçlar 5 dakika sotelenir.Üzerine 1-2 yemek kaşığı su ilavesi ile bir kaç dakika daha sotelenir ve suyu çektirilir.Bu işlemle havuçların diriliklerini yitirmesi sağlanır.Tabağa alınan havuçlar yoğurt, mayonez ve tuz ilavesi ile iyice harmanlanır.Üzerine bir tutam maydonoz konularak süslenir.
Afiyet olsun...

0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Google+ Followers

Yukarı