23 Şubat 2009 Pazartesi
- 23 Şubat 2009 Pazartesi
- 11 - Salatalar
- Yorum yazın
Malzemeler:
4 adet havuç
1 kase katı yoğurt(suyu iyice süzülmüş)
2 yemek kaşığı mayonez
2 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz
bir tutam maydonoz
Yapılışı:
Havuçların kabukları sıyırılır ve rendenin iri tarafıyla rendelenir.Tavaya sıvı yağ konur ve rendelenmiş havuçlar 5 dakika sotelenir.Üzerine 1-2 yemek kaşığı su ilavesi ile bir kaç dakika daha sotelenir ve suyu çektirilir.Bu işlemle havuçların diriliklerini yitirmesi sağlanır.Tabağa alınan havuçlar yoğurt, mayonez ve tuz ilavesi ile iyice harmanlanır.Üzerine bir tutam maydonoz konularak süslenir.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder