Yeni Yıl

4 Kasım 2009 Çarşamba


Bu tarifi anneciğimle beraber sevgili Portakal Ağacı'ndan aldık ve hemen denedik.Gerçekten denemeye değer ve çok da lezzetli oluyor.
Annem, "lorlu" kelimesini kullanınca ilk başta ortaya tuzlu birşey çıkacağını sanmıştım. Daha sonra kurabiye yaptığını ve tatlı olduğunu söylediğinde tahmin edemedim içinde hep peynir hem de tatlı olan bir kurabiyenin nasıl bir tadı olacağını. İtiraf etmek gerekirse pek lezzetli olmayacağını bile düşündüm. Fakat annemin, fırından çıkartıp tadına bakmam için bana verdiği sıcacık kurabiyelerin tadına bakınca çok lezzetli olduklarını anladım. Ellerine sağlık canım anneciğim. Tarif için Portakal Ağacı'na teşekkür ediyoruz. İşte kurabiyenin tarifi. Afiyet olsun...

5 yorum:

lezzettabağı dedi ki...

Anneciğim seni mimledim:))

ceyt dedi ki...

canım annenin ve senin ellerinize sağlık.çok güzel görünüyor.
uzun zamandır denemek istediğim bir tarif.artık hemen denemeliyim bende.
kocaman sevgiler..

lezzettabağı dedi ki...

Evet çok leziz oluyor Sevgili Ceyt!Bence de dene.
Sevgiler...

Tijen dedi ki...

Ben de bu yaz lorlu kurabiyeye takılmıştım (benimki ballı ve kuru üzümlü, yağını lordan alıyor sadece, yani ekstra yağ yok), bayılıyorum! Ne yazık ki Antalya'daki lor peyniriyle yaptığımı beğenmedim. Yazı bekleyeceğiz anlaşılan!

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Tijen , ona bende dikkat ettim her lorla lezzetrli olmuyor, hem tatlı hem yağlı lordan olması gerekiyor( birde ben belli bir şarküterininkini kullanmaya özen gösteriyorum..Sevgiler canım..

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı