Yeni Yıl

11 Nisan 2009 Cumartesi

















Malzemeler:

3 adet tavuk göğsü
1 orta boy soğan
2 patates
2-3 domates
2-3 sivri biber
2 diş sarımsak
zeytinyağı
tuz, karabiber, pul biber
1 yemek kaşığı salça

Yapılışı:
Salçayı biraz sulandırarak bir sos hazırlayın ve güveç kaplarının tabanına bu sostan sürün.Üzerine halka halka doğranmış soğanları ve küp küp doğranmış patatesleri dizin.Onların üzerine yine küp doğranmış tavukları, doğranmış biberleri ve sarımsakları koyun.En üste de doğranmış domatesleri dökün.Üzerine tuz, karabiber ve pul biber atın.Zeytinyağı gezdirin ve önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 1-1,5 saat pişirin.Tabii isterseniz fırın kaplarının ağzını alüminyum folyo ile kapatabilirsiniz.
Afiyet olsun...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Nefis bir görüntü, ellerine saglik. Sevgilerimle.

TAZE NANE dedi ki...

Görüntüsü harika.
Tadi zaten nefis olmustur.
Ellerine saglık.
Sıcacık sevgiler.

lezzettabağı dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için:)

TAZE NANE dedi ki...

İyi haftalar canım.
Sevgiler.

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı