11 Nisan 2009 Cumartesi
- 11 Nisan 2009 Cumartesi
- 02 - Et ve Tavuk Yemekleri
- 4 yorum
Malzemeler:
3 adet tavuk göğsü
1 orta boy soğan
2 patates
2-3 domates
2-3 sivri biber
2 diş sarımsak
zeytinyağı
tuz, karabiber, pul biber
1 yemek kaşığı salça
Yapılışı:
Salçayı biraz sulandırarak bir sos hazırlayın ve güveç kaplarının tabanına bu sostan sürün.Üzerine halka halka doğranmış soğanları ve küp küp doğranmış patatesleri dizin.Onların üzerine yine küp doğranmış tavukları, doğranmış biberleri ve sarımsakları koyun.En üste de doğranmış domatesleri dökün.Üzerine tuz, karabiber ve pul biber atın.Zeytinyağı gezdirin ve önceden ısıtılmış fırında 200 derecede 1-1,5 saat pişirin.Tabii isterseniz fırın kaplarının ağzını alüminyum folyo ile kapatabilirsiniz.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
Nefis bir görüntü, ellerine saglik. Sevgilerimle.
Görüntüsü harika.
Tadi zaten nefis olmustur.
Ellerine saglık.
Sıcacık sevgiler.
Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için:)
İyi haftalar canım.
Sevgiler.
Yorum Gönder