Yeni Yıl

23 Şubat 2016 Salı



 Güzelliklerle dolu geçsin gününüz...

        Her yaz bu biberleri mutlaka kuruturum. Kışın, ya bu şekilde ya da kavurup üzerine kıymalı salçalı sos döküp yemeyi çok seviyoruz... Aynı yöntemle yılbaşındaki buluşmamızda komşum  yapmıştı, bu tabak ona ait... Yapılışında hiç bir zorluk yok sadece kuru biberlerinizi yumuşayana kadar sıcak suda bekletmek sonrasında süzüp  istediğiniz gibi kavurup soslamak.. afiyet olsun 


0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı