Yeni Yıl

8 Şubat 2016 Pazartesi



        İster meze olarak ister farklı salata arayışı için güzel bir seçenek bence.. Hem faydalı hem lezzetli daha ne olsun..
       Tek yapmanız gereken havuçların kabuklarını sıyırıp rendelemek, çok az zeytinyağ ve suda yumuşayacak kadar pişirmek. Havuçta bulunan A vitaminini kaybetmemesi açısından piştiğinde çekecek kadar su ilavesiyle pişirmelisiniz. sonrasında yağlı süzme yoğurt dilerseniz ceviz eşliğinde servise sunun.. 


0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Google+ Followers

Yukarı