8 Şubat 2016 Pazartesi
8 Şubat 2016 Pazartesi
11 - Salatalar, 12 - Mezeler
Yorum yazın
İster meze olarak ister farklı salata arayışı için güzel bir seçenek bence.. Hem faydalı hem lezzetli daha ne olsun..
Tek yapmanız gereken havuçların kabuklarını sıyırıp rendelemek, çok az zeytinyağ ve suda yumuşayacak kadar pişirmek. Havuçta bulunan A vitaminini kaybetmemesi açısından piştiğinde çekecek kadar su ilavesiyle pişirmelisiniz. sonrasında yağlı süzme yoğurt dilerseniz ceviz eşliğinde servise sunun..
Benzer Yazılar:
Kuru Biber Kavurması Güzelliklerle dolu geçsin gününüz... Her yaz bu biberleri mutlaka kuruturum. Kışın, ya bu şekilde ya da kavurup üzerine kıymalı salçalı sos döküp yemeyi çok seviyoruz... Aynı yöntemle yılb… Read More
Deniz Börülcesi Mezesi ve Cevizli Köz biber salatası Merhabalar sevgili dostlar, deniz börülcesi mevsimi geçmek üzere.. Bununla çok lezzetli salatalar veya mezeler hazırlayabilirsiniz...şimdilerde özellikle etli olanlarından mutlaka alıp temiz… Read More
Yeni yılda yeni Projeler Her yeni yıla yaklaşırken bir heyecan kaplar yüreğimi… Bu heyecan bazen hüzünle, bazen sevinçle bazen de yeni projelerle ilgilidir. Hızla akan zamana karşı hüzün duymamak elde değil, sağlıklı ve do… Read More
Arnavut Ciğeri ‘’Karşılıksız, beklentisiz, hesapsız, çıkarsız ve özgürce sevelim birbirimizi, Sırf bir başkasının iyiliğini, mutluluğunu isteyerek’’ ne güzel söylemiş Elif Şafak... Malzemeler: 1 kg.Ciğer 3 adet patates … Read More
Havuç Borani İster meze olarak ister farklı salata arayışı için güzel bir seçenek bence.. Hem faydalı hem lezzetli daha ne olsun.. Tek yapmanız gereken havuçların kabuklarını sıyırı… Read More
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder