Yeni Yıl

8 Şubat 2016 Pazartesi



        İster meze olarak ister farklı salata arayışı için güzel bir seçenek bence.. Hem faydalı hem lezzetli daha ne olsun..
       Tek yapmanız gereken havuçların kabuklarını sıyırıp rendelemek, çok az zeytinyağ ve suda yumuşayacak kadar pişirmek. Havuçta bulunan A vitaminini kaybetmemesi açısından piştiğinde çekecek kadar su ilavesiyle pişirmelisiniz. sonrasında yağlı süzme yoğurt dilerseniz ceviz eşliğinde servise sunun.. 


Benzer Yazılar:

  • Kuru Biber Kavurması  Güzelliklerle dolu geçsin gününüz...         Her yaz bu biberleri mutlaka kuruturum. Kışın, ya bu şekilde ya da kavurup üzerine kıymalı salçalı sos döküp yemeyi çok seviyoruz... Aynı yöntemle yılb… Read More
  • Deniz Börülcesi Mezesi ve Cevizli Köz biber salatası         Merhabalar sevgili dostlar, deniz börülcesi mevsimi geçmek üzere.. Bununla çok lezzetli salatalar veya mezeler hazırlayabilirsiniz...şimdilerde özellikle etli olanlarından  mutlaka alıp temiz… Read More
  • Yeni yılda yeni Projeler       Her yeni yıla yaklaşırken bir heyecan kaplar yüreğimi… Bu heyecan bazen hüzünle, bazen sevinçle bazen de yeni projelerle ilgilidir. Hızla akan zamana karşı hüzün duymamak elde değil, sağlıklı ve do… Read More
  • Arnavut Ciğeri ‘’Karşılıksız, beklentisiz, hesapsız, çıkarsız ve özgürce sevelim birbirimizi, Sırf bir başkasının iyiliğini, mutluluğunu isteyerek’’ ne güzel söylemiş Elif Şafak... Malzemeler:  1 kg.Ciğer 3 adet patates … Read More
  • Havuç Borani         İster meze olarak ister farklı salata arayışı için güzel bir seçenek bence.. Hem faydalı hem lezzetli daha ne olsun..        Tek yapmanız gereken havuçların kabuklarını sıyırı… Read More

0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı