Yeni Yıl

7 Mayıs 2013 Salı

Merhabalar,

Elmayı en çok nasıl tüketirsiniz derseniz biz elmalı kurabiyede deriz..

Hafta sonu rutin işlerin ardından çay keyfimi yapmak üzere önce çayı koydum yanına yiyecek bir şeyler arandım baktım yok. Bloğumdaki elmalı kurabiye reçetesiyle hamuru hazırladım niyetim kurabiye yapmaktı. Amaaaa çay nerdeyse demini almak üzere üstelik günün yorgunluğu da ağır basınca tek tek uğraşmak yerine hamuru ikiye bölüp arasına elmalı harcı koyarak hooop kapalı tart yapıverdim. Vallahi sonuç burada..





Öyle bir kabardı ki neredeyse fırınım berbat olacaktı. Şekerli hamur fırına taştığında temizliği ne kadar zordur bilen bilir. Hemen tartın altına bir tepsi koyuverdim. Pofidik kabaran kek- tart arası bir şey oldu. Siz deneyecek olursanız azıcık büyük kalıp kullanın olur mu..



4 yorum:

tatlı sefam dedi ki...

elıne sağlık harıka olmus

Nurşen Aksoy dedi ki...

Muhteşem olmuş,elmalı herşye bayılırım..ellerinize sağlık..

mutfagabuyrun dedi ki...

çok severim elmalı tatları.ellerine sağlık canım.sevgiler.

Heyyfi dedi ki...

Elmalı kurabiye başımın tacıdır. Bir de yanında taze demlenmiş çay...
Hayattan daha ne isteriz değil mi:)
Ellerine sağlık...
Sevgiler gönderiyorum sana....

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı