Yeni Yıl

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Güzel bir tatil dönüşü güzel bir aya girdik. Tatilde ne yazık ki internet erişimi olmadığı için sizlerden uzak kaldım Bir bakıma iyi oldu ama sizleri de çok özlediğimi belirtmeliyim. Tatil fotoğraflarını  düzenler düzenlemez yayınlayacağım tabiki.. Ramazan ayı hepimize hayırlı olsun. Önceki ramazan ayında hergün iftar soframızdan bir mönü vermeye çalışmıştım. Bu ramazan da yetişebildiğim kadar yine sizlerle iftar soframızdan hem tarifleri hem fotoğrafları paylaşacağız. Herşey gönlünüzce olsun efendim.


Bu arada aşırı sıcaklarda kedilerin, köpeklerin, kuşların, karıncaların, arıların kısaca tüm canlıların suya ne kadar ihtiyacı olduğunu hatırlatmak istedim. Her canlı gibi onlarda susuz kalmasınlar. Ben bahçemdeki minicik havuzumda daima  onlar için su bulunduruyorum sizlerde bir kenara lütfen bir kap su koyun olur mu?



11 yorum:

Tümay Öztürk dedi ki...

Canım hayırlı ramazanlar...

YeMeK vAkTi dedi ki...

1 kap suyun yanına ekmekte koyduk biz yesin minnoşlar:)

Çek fotosunu koy tabikide baksana yakında ekmeğe yağ sürüp resmini çekecekler Şükran ablam yaa:)))

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

teşekkürler , özelliklede bugunlerde onlarında ihtiyaçları olduğu dahaçok anlaşılabilir diye düşünüyorum.
Rabbim dünyayı bizler de ulaşamayanları susuz bırakmayalım.

atolyenott dedi ki...

hayırlı ramazanlar, ben de her zaman apartmanımızın bahçesini ziyaret eden kedi ve kuşlar için su koyarım ve herkesinde koyması gerektiğini düşünüyorum. sevgiler .)

öykü dedi ki...

Hem ramazan dilegın

Hem de yazını takıben sokak hayvanları ıcın yaptıgın o yurekten guzelım cagrı



senı sevıyorum ŞÜkrancım
guzellıkler yasa daıma

Adsız dedi ki...

hayırlı ramazanlar, çok güzel bir düşünce ben her ne kadar korksam da hayvanlardan onlar için yapılması gereken bir davranıs. düşünsenize onlar bizim gibi istedikleri zaman istediklerine sahip olamıyorlar bu yüzden bizlerin onları sahiplenmeleri gerekiyor.unutmamak gerekir ki onlar da ruh taşıyorlar bizler de, onların bedeninde bizler bizlerin bedeninde onlar da olabilirdi.

pelinpembesi dedi ki...

hayırlı ramazanlar !
yarın akşam iftara konuklarım var, sana geldim ve eski postlarından fikir alacağım :))

pembe kekik dedi ki...

Hayırlı ramazanlar.Size katılıyorum.Bu sıcakta hayvanlar için de hassasiyet göstermek gerekiyor.Bizim apartmanımızın önünde yaz kış su kaseleri ve hazır yemler var.

nesrin dedi ki...

Sükran abla, hosgeldiniz. Ben de tatilden döndüm diyebilmek isterdim, maalesef bu yil da olmadi. Ben her gün yayin yapiyorum, güzel seyler yapan arkadaslari ziyaret ediyorum. Saniyorum ki facebooku genelde tercih ediyorlar. Bu yüzden durgunluk olabilir. Hayirli ramazanlar...

anneanneninemekleri dedi ki...

Hayırlı ramazanlar,ne güzel düşünmüşsün,birde en yakınımızda bir ekmek almaya bazen gücü yetmeyen ama bunu kimseye belli etmeyen komşularımıza el uzatabilirsek ne mutlu bize.Sevgiler

sibelyalcincom dedi ki...

Öncelikle Hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu konuda en azından bizim bulunduğumuz muhit çok duyarlı bu gün alışverişe giderken bir çok yere bırakılmış su kabları görmek beni çok mutlu etti:))))
Sevgilerimle

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı