Yeni Yıl

20 Nisan 2015 Pazartesi

 Güzel bir hafta diliyorum tüm dostlarıma..


Canınız tatlı çekipte evde elmadan başka bir malzeme bulamazsanız benim gibi yapın.. Elmaların çekirdek kısımlarını temizleyin halka halka dilimleyin yumurta un su karışımından oluşan harca bulayıp kızgın yağda kızartın. Her dilim üzerine gönlünüze göre pudra şekeri serpin ve ılık ılık afiyetle yiyin..








Benzer Yazılar:

  • Profiterol Bu tarif İnci Pastanesinin meşhur profiterol tarifidir. Kendi şeflerinden 9 ağustos 2008 tarihinde HOME Tv de yayınlanmıştır.Ben denedim, size de denemenizi tavsiye ederim.Malzemeler: 10 kişilikHamuru:250 gr. su30… Read More
  • Meyveli KupBu tarif kardeşim Derya'ya ait.Yapmışlar, afiyetle yemişler, sonra da bana gönderdiler resmini, bana da bloga koymak düştü:))Malzemeler:1 adet şeftali1 dilim karpuz (kaşıkla çıkartılacak içinden)1 adet armut1 adet muz1 salkım… Read More
  • Tartölet Kalıplarda CheesecakelerBu tarifi Cafe Fernando'nun blogunda görüp denedim ve çok da beğendik. Ben onun kadar güzel fotoğraflayamadım ama yine de sizlerle paylaşmak istedim. Cheesecakelerin bazılarına ev yapımı vişneli sos döktüm, bazılarını ise sa… Read More
  • Muzlu Antep Fıstıklı JöleMalzemeler:1 paket muzlu hazır jöle1 fincan toz antep fıstığı2 adet muzYapılışı:Hazır jöle, paketin üzerindeki tarife göre hazırlanır.30 cm. çapında bir pasta kalıbı ya da borcam suyla ıslatılır, dilimlenmiş muzlar kalıbın ta… Read More
  • Dondurmalı Şeftali TatlısıMalzemeler:2 adet şeftali (olgun ama sertçe)1 su bardağı su1 su bardağı toz şekeryarım çubuk tarçınyarım limondondurma (tercihen kaymaklı)Ahududu Sosu:1 su bardağı ahududu1 yemek kaşığı nişasta1-2 damla limon suyuyarım kahve … Read More

0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı