Yeni Yıl

13 Kasım 2018 Salı



Malzemeler:
3 adet közlenmiş patlıcan
1 kase erişte haşlanmış süzülmüş
2 kase süzme yoğurt
2 diş sarımsak
3 adet kapya biber
Tuz

Üzeri için :
 2 adet ezilmiş sarımsak
1 kahve fincanı zeytinyağ
1 çay bard kıyılmış ceviz
Tuz

Hazırlanışı:
 Patlıcanları közleyip soyun ve doğrayın
Erişteyi haşlayın  süzün.
Bir tavada jülyen doğradığınız kapya biberleri zeytinyağında iyice soteleyin tuz ekleyin.
Üzerine cevizi ekleyip az daha soteleyin bir kenara alın.
Yoğurtu ezilmiş sarımsakla iyice özeyin.
Üzerine konacak malzeme haricinde diğer malzemeyi iyice  karıştırın. 
Sotelediğiniz cevizli kapya biberi  üzerine gezdirip kıyılmış maydonozla süsleyin

0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı