13 Kasım 2018 Salı
- 13 Kasım 2018 Salı
- 11 - Salatalar, 12 - Mezeler
- Yorum yazın
Malzemeler:
3 adet közlenmiş patlıcan
1 kase erişte haşlanmış süzülmüş
2 kase süzme yoğurt
2 diş sarımsak
3 adet kapya biber
Tuz
Üzeri için :
2 adet ezilmiş sarımsak
1 kahve fincanı zeytinyağ
1 çay bard kıyılmış ceviz
Tuz
Hazırlanışı:
Patlıcanları közleyip soyun ve doğrayın
Erişteyi haşlayın süzün.
Bir tavada jülyen doğradığınız kapya biberleri zeytinyağında iyice soteleyin tuz ekleyin.
Üzerine cevizi ekleyip az daha soteleyin bir kenara alın.
Yoğurtu ezilmiş sarımsakla iyice özeyin.
Üzerine konacak malzeme haricinde diğer malzemeyi iyice karıştırın.
Sotelediğiniz cevizli kapya biberi üzerine gezdirip kıyılmış maydonozla süsleyin
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder