Yeni Yıl

13 Aralık 2011 Salı


Yeni yıl nedeniyle özellikle çocuklar için çok önceleri hazırlayıp beklettiğim kargoları bu sabah nihayet postaya verdim. Bunlardan birisi Şanlıurfa- Siverek' e bağlı Karakoyun İlköğretim okulundaki Özlem öğretmenin öğrencilerine talebi üzerine gönderildi.

Diğeri anne babası yaşadığı halde ayrıldıkları için babaanne ve dedeyle  yaşayan güzel bir kız çocuğuna gitti. Bu devamlı gülümseyen tatlı kızımız aynı zamanda zihinsel özürlüler okuluna gidiyor.

Bu arada dün yayınladığım post üzerine yine bir kargoda acilen Lösev'e gönderildi. Lösev' e gönderdiğim kitapların bir bölümü MaviBulut Yayınevine... ait sağolsunlar kızım için kocaman bir koli kitap gelmişti.

     Bildiğiniz gibi  kızım, Kitap kurduyum ben bloğunda her hafta kura sonucu kitap hediye ediyor. Bu konuda bir çok kitabevinden de destek alıyor. Kitapların bir kısmını Lösev' e göndermemi istedi bende seve seve kabul ettim.















Şimdi sırada daha önce bahsettiğim sizlere göndermek istediğim Yeniyıl hediyelerim var. Biraz geciktiğini düşünenler olabilir ama bugün yarın tamamlanacaklar ve bloğumda çekiliş sonucu üç kişiye üç farklı hediye olarak ulaşacaklar. Sizden öyle şartlar istemiyorum açıkçası beni severek takip edenler, her gün okuduğunu bildiğim halde hiç yorum yazmayan ama yüzyüze görüştüğümüzde bana bloğumu çok beğendiğini belirten sezsiz  takipçilerimin sevdiklerine arkadaşlarına veya takip ettikleri blogerlere söylemeleri yeterli.. Kurayı yorum yazanların arasından seçeceğim. Yorum yazmayı bilmeyenler için postun altında bulunan bu şıklardan yararlanarak yorum bırakabilirler.



OpenID LiveJournal WordPress TypePad AOL



Yorumunuzu Yayınlayın

 Hediye edeceğim ürünler den elişi runnerleri kendi zevkime göre hazırlamaya özen gösteriyorum. Ham İpek kumaş kullandım, uçlarında kristal boncuk püskülleri olacak bir diğer hediye İKEA dan aldığım farklı boyutta olan kağıt muffin kalıpları.. Üçüncü seçenek ise sürpriz. Bu konsepte uygun olduğunu söylesem yeterli mi? 
Hepinize kış güneşinin sımsıcak ısıtttığı, parlak aydınlık güzel bir hafta daha diliyorum. sağlıkla neşeyle kalın..

16 yorum:

Unknown dedi ki...

Ablacım inşallah o şanslı ben olu
rum:)))öpüyorum...

sevil şahin dedi ki...

şükrancım canım ablam kalbi güzel ablam ne kadar iyi yapmışsın oralara yardımda bulunmakla şimdi ne kadar sevinecekler kimbilir. Allahım bu güzel kalbinin dileği tüm duaları kabul etsin. Çekiliş içinde herkese başarılar dilerim eminim çok şık runnerlar hazırlayacaksın şimdiden emeklerine sağlık
Sevgiler

lezzettabağı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mutfagabuyrun dedi ki...

zaten sürekli izleyicinim canım.bende varım tabiki.insallah şans banada güler.hadi bakalım kolay gelsin.öpüyorum.

pelinpembesi dedi ki...

takipteyimmm..

Aktuelmoda dedi ki...

Şükran Ablacım daha önce yazmışsınız ben dikkat etmemişim kızınız olduğunu bilmiyordum,severek takip ediyorum kızınızın bloğunu da.Paylaşmak ve yardımlaşmak öyle güzel bir duygu ki bazen yüzlerde beliren o küçücük gülümseme sanırım herşeyin karşılığı oluyor..
Fotoğraf karesinden anladığım kadarı ile birbirinden şık el emekleri oluyor,ellerinize sağlık,kocaman sevgiler..

Nil dedi ki...

anne kız süpersiniz. Allah razı olsun sizden.
Ben hala hazırlayamadım paketimi lösev için. bu hafta sonu halledeceğim inşallah.

kızımın şansına şans bize güler mi acaba :)

rumma dedi ki...

Merhaba Şükran hanım..

Çalışmalarınız takdire şayan gerçekten..

Allah yolunuzu açık etsin..

sevgiler

dorukhan kuzu dedi ki...

Teyzelerin en güzeli biricik şükücüğüm:))) kuzu ailesi olarak bizde çekilişe katılmak istiyoruz:) kucak dolusu sevgiler...

Unknown dedi ki...

Bana çıkar mı acaba deneyelim ve de görelim..
Sevgi'den sevgiler..

ebru dedi ki...

Şükran Hanım ne kadar güzel bu yaptıklarınız. Allah'ın kabul etsin. İnşallah çekiliş için benim de hakkım vardır.

Flame dedi ki...

İzmit'te olduğum içn İkea'ya gidemedim yılbaşı üzeri. O yüzden o kek kağıtlarında gözüm kaldı :)) Benim olsun evrennn duy sesimi!! Mutlu yıllar, herşey gönlünüzce olsun yeni yılda..

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Herkese bol şanslar..
Teşekkür bu nazık ve ince hedıye etkinliğini düşündüğünüz için..
Yuvanızdan bereket eksık olmasın dileklerimle..

Adsız dedi ki...

samsun'da da takipçileriniz var:) mutlu yıllar...

Adsız dedi ki...

sitenizi takip etmeyi seviyorum yeni birşey olsun olmasın eski tariflerinizi kolacan ediyorum. mutlu yıllar... demet tongal

lezzettabağı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı