23 Kasım 2011 Çarşamba
23 Kasım 2011 Çarşamba
1 yorum
Merhabalar güzel dostlar, umarım hepiniz iyisinizdir. Bu aralar yemek tariflerine biraz ara vermek istedim . sebebine gelince arşivde bekleyen fotoğrafların bloğa aktarılacak hale henüz getirilememiş olması. bu arada sizlere yeni bloğumda işinize yarayacak çok güzel görseller ve tüyolar paylaştım ee hadi o zaman oraya bir uğrayalım mı..
Benzer Yazılar:
Şam Kurabiyesi Şam Kurabiyesi Malzemeler: 2 yumurta ( birisinin beyazı üzeri için ayrılacak) 1 su brd. toz şeker 2 yemek k. yoğurt 1 çay brd. sıvıyağ 4,5 su brd un 2 yemek k. yumuşak tereyağ 1 portakal veya limon kabuğu rendesi 1 p… Read More
Portakallı z.yağlı Kereviz Kerevizleri soyun yarım cm kalınlıkta dilimleyin ve limonlu soğuk suya koyun 4 adet portakalın suyunu sıkın. 2 adet havucuda ince halkalar halinde doğrayın 1 adet irice kuru soğanı piyazlık doğrayın Tencereye soğan … Read More
Ispanak kavurmalı yoğurt soslu Köfteler Ispanak kavurmalı yoğurt soslu Köfteler Malzemeler: 1 demet saplarıyla birlikte incecik doğranmış ıspanak bir adet kuru soğan (yemeklik doğranmış) 1 kase yoğurt 2 diş sarımsak 1 yemek tabağı kadar önceden yuvarla… Read More
Çökertmeden çıktım da Halil'im..Çökertme Kebabı Tüm dostlara merhabalar, Çökerme kebabı, Bodrum'a ait yöresel bir lezzet. Araştırırken çökerme türküsünün de hikayesini hüzünlenerek okudum hem hikayeyi hem bu güzel kebap tarifini sizinle paylaşmak istedim. … Read More
Ispanaklı Tart Malzemeler: Hamur işi: • 250 g (2 su bard.) sade un • 1/2 çay kaşığı tuz • 140 g (1/3 + 1/4 bardak) soğuk, tuzsuz tereyağı küp küp • 1 yumurta • yaklaşık 2 çorba kaşığı buzlu su Ispanaklı Dolgu: • 450 gr. dond… Read More
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
yeni bloğun hayırlı olsun:) benimde en büyük sorunum rseimlerin hazırlanması o yüzden hep aksamalarım:)
sevgilerimle
Yorum Gönder