Yeni Yıl

12 Ağustos 2010 Perşembe

  • 12 Ağustos 2010 Perşembe
  • 8 yorum
Merhabalar, tatil bitti ve ben güzel şehrim Ankara’ya döndüm.. Tatil boyunca sizleri çok özledim bloglarınızdaki samimiyet dolu, bilgi dolu, bazen hayata kırgınlığınızı, bazen sevincinizi paylaştığınız yazılarınzı özledim .. Onlar benim için inanın çok ama çok değerli..
    Size gittiğim yerlerden güzelliklerden fırsat bulursam bahsedeceğimi yazmıştım ya, itiraf edeyim hiç elim klavyeye gitmedi ..Hep bir gün sonra daha fazlasını yazarım diyerek erteledim. Tatil boyunca gönlümce yedim içtim, sabah yürüyüşü yaptım bol bol yüzmeye çalıştım. Size tatilimizi geçirdiğimiz kurumumuza ait kampımızdan bahdetmek istiyorum. Her şey 5 yıldızlı tatil köyü kalitesinde sayılabilecek güzellikteydi. Palmiye ve söğüt ağaçları altındaki  şık şezlonglar, çoğumuzun onların varlığından bile habersiz arı gibi çalışan onlarca işçinin temizleyip düzenlediği  çiçeklerle bezeli çim alanları, sahili, çam ağaçları arasındaki lojmanları, klimasıyla bembeyaz havlu ve çarçaflarıyla mükemmeldi. Yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, açık kapalı restoranı çsüperdi.
     Açık büfe olan sabah akşam yemeklerinde yok yoktu.. Zeytinyağlılarda, mezelerde, salatalarda sayabildiğim en az 20 seçenek oluyordu..Meyveler, içecekler vs. ona keza. Çalışanlar son derece titiz ve bir o kadar da güler yüzlülerdi. Devre boyunca iki defa sahilde seyyar barbeküde nefis köfte ekmek yapıldı. Kandile rastlayan gün ise o sıcakta üç saat boyunca bize İzmir lokması yapıp tattırdılar. Ayrıca öğle yemeği olmadığı için yine sahilde ızgara çeşitleri, pide, meyve, çorba ve makarna nefis dondurma ayrıca sıcak soğuk içecekler gibi alternatifler vardı. Ayrıca çam ormanı alanında hamaklarınızda uyuyabilir yada taze taze gözleme ayran yiyebilirsiniz..Eeee daha ne olsun değil mi?
   Yıllardır her gittiğimizde yolunu gözlediğimiz emektar midyecinin çok lezzetli midyelerinden de tattık. Özet olarak eşim ve ben yıllar sonra tam bir balayı güzelliğinde tatil yapmış olduk.. Bir kamu kuruluşu kampı için en üst kalitede hizmeti esirgemeyen kamp yöneticilerine ve emeği geçen tüm kamp personeline eşim ve ben sonsuz teşekkür ederim..Sizlere o güzelliklerden resimler çekmeye çalıştım bakalım beğenecek misiniz? Buyurun..






  





Şimdi sırada Ramazan ayında yapılacak yemekler, tatlılar, iftarlıklar var.  
Bu telaşları ben çok seviyorum.
Bu vesile ile hem ramazan ayınızı kutluyorum hem de  sizlere kolaylık olsun diye her gün iftar menüsü listesi yazacağım, ne pişireceğim diye düşünen arkadaşlar  için ..  

İlk gün iftar menüsü:

1. seçenek
İftar tabağı 
-Kremalı Mercimek çorbası
-Dolma Mantı
-Domates soslu yeşil biber kızartması
-Salata
-Meyve veya meyve soslu sütlü tatlı 

 11. seçenek
-İftar tabağı
-Kremalı Domates çorbası
-Tavuklu fırın patates
-Zeytinyağlı taze fasulye
-Salata
-Karpuz



8 yorum:

umutluhayat dedi ki...

hoşgeldin şükrancım.kamp olduğuna inanamadım,gerçekten otel kalitesinde görünüyor.çok güzel bir tarif olmuş anlaşılan.sevgiler

lezzettabağı dedi ki...

Çok teşekkür ederim umutlu hayat, gerçekten de öyle oldu..Aslında çok resim çekmiştim ama bazılarını net çekememişim bu yüzden bir çok görüntü eksik kaldı..sağlık olsun.

kalpkurabiye dedi ki...

Şükran Hanım hoşgeldiniz..:))
hayırlı ramazanlar dilerim:)
hoş muhabbetli bol bereketli iftarlara...

Sevil Şahin dedi ki...

hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım sanada hayırlı ramazanlar

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Deniz,
sevgili Sevil, hoşbulduk .İnşallah ramazanda iftar davetlerinden bol bol tarifler paylaşırız.. sevgiler.

Baharcicegi dedi ki...

Hosgeldin tatilin güzel gecmis,cok özledim Türkiyeyi helde böyle tatil resimleri görünce icim bir buruk oluyor

Hayirli bereketli ramazanlar dilerim

öykü dedi ki...

Hosgeldın:)

lezzettabağı dedi ki...

Baharçiçeği dilerim en kısa zamanda vatan hasretin biter..

Sevgili Öykü, hoşbulduk

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı