2 Temmuz 2019 Salı
- 2 Temmuz 2019 Salı
- 04 - Sebze Yemekleri, 05 - Zeytinyağlılar
- Yorum yazın
Kerevizleri soyun yarım cm kalınlıkta dilimleyin ve limonlu soğuk suya koyun
4 adet portakalın suyunu sıkın.
2 adet havucuda ince halkalar halinde doğrayın
1 adet irice kuru soğanı piyazlık doğrayın
Tencereye soğan ve havuçları yerleştirin. üzerine kerevizleri yerleştirin. 1 yemek k. toz şekeri, 1 tatlı kaşığı tuzu serpiştirin 1 çay bard sızma zeytinyağı ve sıktığınız portakal suyunu da gezdirin
Tencere çapında yuvarlak kestiğiniz pişirme kağıdını suyla ıslatıp buruşturun geri açın ortasına delik açın sebzelerin üzerine serin kapağını kapatıp kerevizler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin ..
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder