Yeni Yıl

2 Temmuz 2019 Salı



Kerevizleri soyun  yarım cm kalınlıkta dilimleyin ve limonlu soğuk suya koyun
4 adet portakalın suyunu sıkın.
2 adet havucuda ince halkalar halinde doğrayın
1 adet irice kuru soğanı piyazlık doğrayın
Tencereye soğan ve havuçları yerleştirin. üzerine kerevizleri yerleştirin. 1 yemek k. toz şekeri, 1 tatlı kaşığı tuzu serpiştirin 1 çay bard sızma zeytinyağı ve sıktığınız portakal suyunu  da  gezdirin
Tencere çapında yuvarlak kestiğiniz pişirme kağıdını suyla ıslatıp buruşturun geri açın ortasına delik açın sebzelerin üzerine serin kapağını kapatıp kerevizler yumuşayana kadar kısık ateşte pişirin ..
 Afiyet olsun...

0 yorum:

CAFEDERYA

CAFEDERYA
Tasarım pastalar,kurabiyeler, cupcakeler. Ayrıca Ev yapımı hamur işleri, tatlılar, mezeler, yöresel lezzetler...

Atam İzindeyiz

Atam İzindeyiz

Blogroll

free counters

Popüper Yazılar

Blog Arşivi

Yukarı